Top

Iedereen heeft een eigen geboorteverhaal. De start van je leven is essentieel en laat een diepe imprint achter. Was je gewenst? Was er tijdens de zwangerschap veel stress bij je moeder? Zijn er interventies gepleegd tijdens de bevalling? Kwam je middels een keizersnede? Was het een snelle geboorte, of werd je tegengehouden? Ben je na de bevalling direct weggehaald bij je moeder? De cellen in je lichaam hebben herinneringen aan de tijd in de buik van je moeder en de geboorte zelf. Alle sensaties en gevoelens liggen opgeslagen in jouw DNA. Onbewust heeft dit invloed op hoe je nu in het leven staat en de relaties die je hebt met je ouders, anderen en ook met jezelf.

Eerst brengen we samen met behulp van een vragenlijst jouw geboortepatronen in kaart. Dit geeft al “A ha momenten”,  herkenning en bewustwording van jouw gevoelens, karakter en gedrag.
Op je voeten ligt de zogenoemde pre- en perinatale lijn. Hier liggen deze eerste ervaringen, die spanningen brengen in de wervelkolom en daarmee in de rest van ons lichaam.
Daarna maak ik met de Verbroken Verbinding Massage op de voet de daarbij opgeslagen spanningen vrij. Hiermee ontstaat ruimte voor verandering.

Deze massage is geschikt voor volwassenen, kinderen en baby’s. Denk ook aan huilbaby’s, spanningen bij de baby. Bij baby’s en jonge kinderen behandel ik via de moeder. Tot 6 maanden is ideaal, omdat het kindje dan bij de moeder op de buik kan liggen en dit heeft een extra helend effect.

Een greep uit de klachten waarvoor je onze therapie inzet

Hoofdpijn en migraine

Maag- en darmklachten

Allergieën zoals hooikoorts

Klachten tijdens en na de zwangerschap

Overgangsklachten

Reuma en fibromyalgie

Stress

Huidproblemen

Vermoeidheid

Emotionele problematiek

Slaapproblemen

Nierstenen en galstenen

Ontstekingen

Terugkerende griepachtige klachten

Spier- of gewrichtsklachten

Meer info of reserveren?