Top
Intake

Tijdens de intake bespreken we met elkaar je klachten en onderzoek ik jouw voeten uitgebreid. Daarbij kijk ik niet alleen naar de symptomen, maar ook naar leefstijl en naar de achterliggende oorzaak van klachten. Aanvullend geef ik een eerste behandeling. Samen bespreken we jouw doelen en maak ik een behandelplan. Ook besteed ik ruim aandacht aan de holistische uitleg van gezondheid en de zin van ziek zijn. Het eerste consult duurt hierdoor langer dan de vervolgconsulten.

Consulten

Het aantal benodigde consulten en de frequentie hangt af van de aard van de klacht en hoe je op de behandelingen reageert.  Acute klachten kunnen doorgaans tussen de 4 a 6 keer verholpen zijn. Bij ernstige chronische klachten moet je binnen 6 tot 8 behandelingen een verbetering ervaren.

HSP coaching

Bij elke reflexzonebehandeling is er ruimte voor een gesprek en adviezen. Maar soms is er behoefte om dieper in te gaan op zaken waar je tegenaan loopt. Dan is het fijn om meer tijd te nemen, zodat ik je technieken kan aanleren die je in het dagelijks leven zelf kunt toepassen.

Indien je een consult HSP coaching los boekt, dan kan het consult naar wens worden afgerond met een korte ontspannende reflexzonebehandeling ter ondersteuning van het proces.

Ontspanningsmassage

Bij een ontspanningsmassage is er geen uitgebreide intake.