Top
Intake reflexzonetherapie

Tijdens de intake bespreken we met elkaar je klachten en onderzoek ik jouw voeten uitgebreid. Daarbij kijk ik niet alleen naar de symptomen, maar ook naar leefstijl en naar de achterliggende oorzaak van klachten. Aanvullend geef ik een eerste behandeling. Samen bespreken we jouw doelen en maak ik een behandelplan. Ook besteed ik ruim aandacht aan de holistische uitleg van gezondheid en de zin van ziek zijn. Het eerste consult duurt hierdoor langer dan de vervolgconsulten.

Consulten Reflexzonetherapie

Het aantal benodigde consulten en de frequentie hangt af van de aard van de klacht en hoe je op de behandelingen reageert.  Vaak treedt er binnen 2-3 behandelingen verbetering op. Bij acute en kortdurende klachten mag je rekening houden met  gemiddeld 4 behandelingen. Bij ernstige, chronische klachten dient er binnen 6-8 behandelingen verbetering te zijn.

Orthomoleculaire therapie

Voorafgaand aan het eerste consult vul je een intakeformulier in en hou je één week een voedseldagboek bij. Tijdens het consult maak ik gebruik van analytische kinesiologie om de oorzaak van de klachten te achterhalen en de juiste richting in behandeling te bepalen. We kijken daarbij naar voeding, een juiste mix van voedingsstoffen, leefstijl en suppletie. Gemiddeld genomen is er een vervolgafspraak na 4-6 weken om het effect te evalueren en bij te stellen.

Ambulant werken

In bijzondere situaties waarbij het echt niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, kan ik een huisbezoek afleggen. Hiervoor zal een extra bijdrage gerekend worden.