Top

Meer informatie over onze tarieven

Algemene informatie

De eerste behandeling neemt ongeveer 75-90 minuten in beslag. Opvolgende behandelingen duren ongeveer 60-70 minuten. In specifieke situaties kan volstaan worden met een kortere tijdsduur, waarbij het tarief kan worden aangepast. Dit gebeurt in overleg.
Bij behandeling van kinderen t/m 12 jaar wordt de tijdsduur aangepast.
Alle prijzen zijn inclusief gebruikte materialen, mijn voorbereiding en administratieve werkzaamheden.
De reflexzonebehandelingen komen in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering. Meer informatie hierover kun je vinden via het kopje ‘Vergoedingen’.

Betalingen

Na een behandeling ontvangt u per email de factuur. Deze factuur kunt u eventueel indienen bij uw zorgverzekeraar. Ik verzoek u de betaling binnen 14 dagen te voldoen. Contant betalen direct na afloop van de behandeling kan ook, maar heeft niet de voorkeur. Het is niet mogelijk om te pinnen.

Energie Herstel

Een uniek en compleet concept!
U krijgt inzicht in de oorzaken van het energie verlies, een consult vanuit orthomoleculaire therapie én reflexzonetherapie, en adviezen op maat om energie herstel te bevorderen.

Concreet: Vooraf aan het consult ontvangt u een mail met een intakeformulier, voedseldagboek en diverse testen gericht op bijnier, schildklier, zenuwstelsel, verzuring, hormonen en ayurvedische constitutie.

Tijdens het 2 uur durende consult bespreken we de klachten en de testuitslagen. Ik doe een analyse met kinesiologie en voetdiagnostiek. En u ontvangt een reflexzonebehandeling om de capaciteit van het zelfgenezend vermogen in te schatten.

Nadien ontvangt u een rapport met persoonlijk advies voor voeding, leefstijl, suppletie en vervolgadvies.

Afspraak annuleren

Een afspraak annuleren of verzetten, geen probleem! Gelieve dit wel tijdig te doen, zodat ik uw gereserveerde tijd kan vergeven aan een ander.
Bij afspraken die niet op tijd (tenminste 24 uur van tevoren) worden geannuleerd, ben ik genoodzaakt een deel van de gereserveerde tijd in rekening te brengen.