Top

ENERGIE HERSTEL

Moe, moe, moe. Vele mensen kampen met vermoeidheid. Dit wordt de laatste jaren een steeds groter probleem. Bloedonderzoeken leveren niet altijd het antwoord op de oorzaak. Of er wordt medicatie geadviseerd, waar je liever niet aan wilt beginnen. Maar wat dan? Er is veel meer mogelijk om inzicht te krijgen in de biochemische factoren van vermoeidheid. Daarnaast kunnen we inschatten welke mentale en emotionele verstoringen een rol spelen. Door mijn holistische kijk en aanpak heb ik een scala aan mogelijkheden verzameld waarmee we veilig aan herstel kunnen werken. Doorgaans geen quick fix, maar wel een solide en gezonde aanpak voor de toekomst.

Een uniek en compleet concept!
Je krijgt inzicht in de oorzaken van het energie verlies, een consult vanuit orthomoleculaire therapie én reflexzonetherapie, en adviezen op maat om energie herstel te bevorderen.

Concreet: Vooraf aan het consult ontvang je een mail met een intakeformulier, voedseldagboek en diverse testen gericht op bijnier, schildklier, zenuwstelsel, verzuring, hormonen en ayurvedische constitutie.

Tijdens het 2 uur durende consult bespreken we de klachten en de testuitslagen. Ik doe een analyse met kinesiologie en voetdiagnostiek. En je ontvangt een reflexzonebehandeling om de capaciteit van het zelfgenezend vermogen in te schatten.

Nadien ontvang je een rapport met persoonlijk advies voor voeding, leefstijl, suppletie en vervolgadvies.

Een greep uit de klachten waarvoor je onze therapie inzet

Hoofdpijn en migraine

Maag- en darmklachten

Allergieën zoals hooikoorts

Klachten tijdens en na de zwangerschap

Overgangsklachten

Reuma en fibromyalgie

Stress

Huidproblemen

Vermoeidheid

Emotionele problematiek

Slaapproblemen

Nierstenen en galstenen

Ontstekingen

Terugkerende griepachtige klachten

Spier- of gewrichtsklachten

Meer info of reserveren?